eko_geluid_lichttechniek_flightcases_5_1.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_7_2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_7_3.gif
De_Graafschap.png

Agenda

De afgelopen weken zijn wij in het hele land actief geweest.
Bijvoorbeeld op de kermis in Ulft waar wij de techniek verzorgden bij de Teenage Party. Een dag later, op zaterdag 9 juli, vond het Spijkkerrock festival in Arnhem plaats.
Ook in Nijmegen waren we aanwezig met The Euros. Maar liefst drie keer speelden zij tijdens de 4-Daagsefeesten op het Koningsplein en in de Molenstraat.
Op zondag 31 juli organiseerde voetbalvereniging De Graafschap een open dag voor alle supporters. Podium, licht, beeld, geluid en programmering werden door ons verzorgd. Bandje Speciaal verzorgde de muzikale omlijsting van deze zonnige dag.
Traditiegetrouw vinden in Aalten de Aaltendagen plaats.
Vier donderdagen feest in het centrum! Eko stond dit jaar met Gilbert & Friends op een bomvolle Markt waar de bezoekers vier uur lang meezong met moderne Top40 hits en classics.
Zaterdag 13 augustus stonden de Memphis Maniacs en just Like Robbie Williams op de PJGU-pulling. Ook daar hebben wij de totale techniek verzorgd.

De komende week staan we op de Varsseveldse Volksfeesten. Vier dagen de totale techniek van de grootse dorpsfeest met optredens van onder andere Gers Pardoel, Memphis Maniacs, The Dirty Daddies en Feest DJ Ruud!

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices