eko_geluid_lichttechniek_flightcases_8_1.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_2_2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_1_3.gif

Bijna weekend....

Op vrijdag 1 juli is de feesttent aan de Turfweg in Doetinchem het domein voor de echte Achterhoeker. Dan vindt de eerste editie plaats van Acherhoek Rock. De heren van Mooi Wark staan klaar om de tent op kop te zetten!
Een paar uur slapen en de mannen van Eko gaan richting Almelo voor het tweede optreden dit weekend van Mooi Wark. Op het HobNob festival staan zij samen met onder ander Dilana Smith en Handsome Poets.

Op vrijdag 1 juli vindt het jaarlijkse galafeest plaats in De Hofnar te Aalten. De examens zijn achter de rug, tijd voor een feestje! Eko zal er een spetterende show van maken.

The Euros spelen zaterdag op hét beachevent van Nederland! Giesbeach is de naam van dit zomerse evenement te Giesbeek. Sinds 1999 spelen hier de beste bands van Nederland. Dit jaar dus, geheel terecht, de beurt aan The Euros om hun wervelende show op het strand te vertonen.
Een volle agenda de komende tijd voor deze mannen! Met optredens in feesttenten en de jaarlijkse Vierdaagsefeesten is vakantie houden voorlopig nog geen optie.

Zaterdag 2 en zondag 3 juli staan wij op DelftSail. Zaterdag met onze TopPop Roadshow en zondag met The New First. Beide dagen zullen wij de techniek verzorgen bij dit geweldige evenement.

Zomercarnaval in Doetinchem! Het weer mag dan niet zo geweldig zijn nu, zaterdag is dat anders! Tropische temperaturen in Doetinchem met zomerse klanken van de Vengaboys! Deze Eurodance act uit de jaren 90 is wereldberoemd geworden met hits als “Up & Down”, “We like to party” en “Boom boom boom boom”. Jody Bernal treedt deze avond ook op. De zanger kennen we nog van zijn hit “Que si, que no” uit 2000. Jody heeft met diverse programma's meegewerkt en behaalde met Sterren dansen op het ijs een finaleplek.

Bandje Speciaal speelt zaterdag in Aalten op het Beachsoccer toernooi. Deze vierde editie begint op vrijdag 1 juli en sluit af op zaterdag 2 juli met een optreden van Bandje Speciaal.
Bandje Speciaal bestaat uit 6 Gelderse mannen met liefde voor muziek en feest. De ideale mix voor een geslaagde avond. Zij houden van hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show. Met vurige passie spelen zij bikkelharde rock, zwoele lovesongs, pop maar ook latin, soul, en disco.


Eko faciliteert Lustrumjaar muziekevenement voor 65 plussers.

Voor de vijfde keer wordt in de gemeente Oude IJsselstreek het muziekevenement voor 65 plussers gehouden. Wat vijf jaar geleden begon in de DRU is inmiddels uitgegroeid tot een bekend event voor 65 jaar en ouder. Wegens de grote successen van de voorgaande jaren heeft de organisatie besloten het evenement dit jaar opnieuw te organiseren. Zondagmiddag 3 juli vanaf 11:00 begint het festijn in de feesttent op het Zwarte Plein in Oer, Ulft.

The-Euros-2-1600x500.png

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices