eko_geluid_lichttechniek_flightcases_4_1.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_5_2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_5_3.gif
scrum_theatertour.jpg

Met Scrum 'a night at the pub'

Sluit je ogen en waan je in een Schotse kroeg. Geniet van saamhorigheid, vriendschap, muziek en drank. Akoestische folk met een keur aan instrumenten: Gitaren, viool, banjo, mandoline, accordeon, drums, tin whistle en bagpipe.
 

De voorstelling is geïnspireerd op een trip naar Schotland waar de mannen van Scrum het authentieke Schotse kroeggevoel hebben ervaren. Daar wordt muziek niet alleen in haar puurste vorm gemaakt, maar ook met respect beleefd en geleefd.

Sinds een aantal jaren is Scrum een graag geziene gast op menig festival in binnen- en buitenland. Ze deelden reeds de bühne met The Dubliners en waren in 2009 de ontdekking van het internationale Skagen Folkfestival in Denemarken.

Scrum: Zes gedreven muzikanten met liefde voor rauwe, eerlijke en energieke muziek, die zij doorgaans als pure folkpunkrock het publiek in smijten. Akoestisch weigert Scrum in te leveren op kracht en beleving, waardoor ook deze voorstelling zich kenmerkt door bijzonder grootse, uitzinnige en kleine, intense momenten.

Hef samen met Scrum het glas: Slainte Mhath!

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices