eko_geluid_lichttechniek_flightcases_4_1.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_7_2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_2_3.gif
mooi_wark2.jpg

Mooi Wark

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek. Hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll.

De band bestaat uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en John Roffel (drum).

Als grote fans begonnen Bert Koops en Henk Oosting in navolging van Normaal eigen nummers in het Drents te componeren, die in de begindagen sterk leken op het repertoire van de beroemde Achterhoekse band. Door de jaren heen is Bert Koops altijd de stabiele factor gebleken van de band. Zijn zang heeft een eigen krachtig en herkenbaar Drents karakter. Door zijn volhardendheid en zijn liefde voor de rockmuziek is hij altijd blijven geloven in zijn band. De keuze voor de Drentse taal verklaart hij als volgt: "Ik kan gien Engels en mien Nederlands is te slecht." Hij is door de jaren heen ook de belangrijkste componist en tekstschrijver van de band. In bassist William Bossong (Billy) heeft hij een goede aangever gevonden. Sinds zijn intrede bij de band zijn ook de verdienste van Arnold (Garfunkel) Kuik als tekstschrijver duidelijk een aanvulling.

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices