eko_geluid_lichttechniek_flightcases_3_1.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_8_2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_2_3.gif
Ons_pakhuus.jpg

Ons Pakhuus (EKO zaal)

Welkom ….. in "Ons Pakhuus". Of het nu is voor vergaderingen, voor presentaties, concerten en revue's, de bezoekers van "Ons Pakhuus" spreken allen hun verwondering uit over deze prachtige accommodatie.

Welkom ….. in "Ons Pakhuus". Of het nu is voor vergaderingen, voor presentaties, concerten en revue's, de bezoekers van "Ons Pakhuus" spreken allen hun verwondering uit over deze prachtige accommodatie. De theateractiviteiten welke worden georganiseerd verdienen echter meer aandacht. We hadden gehoopt dat het bezoekersaantal hier hoger zou zijn. Maar wat niet is, kan komen. Naast de hiervoor genoemde mogelijkheden kunnen er tevens exposities en teamdagen worden gehouden, maar ook cursussen worden gegeven. In de "Rabozaal" kunnen groepen tot 20 personen vergaderen en in de "Ons Pakhuuszaal" kunnen we 10 personen herbergen. De "Molenzaal" is geschikt voor partijen van 50 tot 60 personen. Dit naar gelang de wensen en opstellingen van de tafels. Voor grotere partijen is de "Eko Theaterzaal", met een podium van 80m2, uitermate geschikt. In deze ruimte worden de repetities van de muziekverenigingen gehouden en concerten gegeven. In overleg kan men ook gebruik maken van de beamer, Licht en geluid op het podium. Koffie en thee, maar ook andere dranken, worden geschonken. De sfeervolle bar nodigt u daarvoor van harte uit. Deze ruimtes worden u ten zeerste aanbevolen. De exploitatie, het huishoudboekje zoals we dat noemen, met alle vaste lasten, moet een sluitend geheel worden. "Voor niets" zoals we dat in de volksmond noemen kunnen we "Ons Pakhuus" niet draaiende houden. We doen onze uiterste best om de ruimtes te verhuren, maar ook concerten en andere manifestaties te laten plaatsvinden. De huur is een belangrijk onderdeel van deze exploitatie. Dat is voor sommigen wel een gewenning, maar we gaan er vanuit dat u daar begrip voor heeft. Uiteraard kunnen er ook donaties worden gegeven. Het is nu toch wel overduidelijk dat "Ons Pakhuus" er staat. Donaties kunnen worden overgeboekt op rekening 85.01.59.156 t.n.v. Stichting "Ons Pakhuus". U kunt ook donateur worden van de Stichting "Vrienden van Ons Pakhuus". Dit kunt u kenbaar maken via de mail. Jaarlijks in de maand augustus ontvangt u dan een schrijven om uw bijdrage over te maken. Meerdere donateurs hebben zich al aangemeld. Heel erg fijn en daarvoor dank. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om op een andere wijze schenkingen te doen o.a. in de vorm van een legaat. Er zijn vele financiële wegen die naar Rome, in dit geval, naar "Ons Pakhuus" leiden. In sommige gevallen aftrekbaar van uw belasting. Dus…..! Vele vrijwilligers staan er voor "Ons Pakhuus" klaar. De interieurverzorgsters zijn er voor de wekelijkse schoonmaak. Fantastisch. Geweldig dank allemaal. Alléén op deze wijze kan "Ons Pakhuus" verantwoord werken. We zijn er dan ook zeer trots op dat al deze "Ons Pakhuusfans" hun tijd beschikbaar willen stellen voor Silvolde, voor "Ons Pakhuus"

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices