eko_geluid_lichttechniek_flightcases_1_1.gif
eko-geluid-lichttechniek-2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_4_3.gif
livemuziek.jpg

Als professionele band, amateurmuzikant of koor bepaal je zelf wat EKO verzorgt. Dat kan een totaalpakket zijn inclusief apparatuur, op- en afbouw, bediening en vervoer of enkel het vakkundige personeel

Een kleine greep uit onze muzikale partners:

Back4more

B4M zet een energieke live-muziek show neer zoals muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples of vaste setlijsten, maar wel muziek recht uit het hart, spontaan, inspelend op het publiek en met een dosis humor. Maar vooral alles wordt live gespeeld met uitstekend geluid en spetterende licht/mediashow voor iedere gelegenheid!!

Bandje Speciaal

Bandje Speciaal bestaat uit 6 Gelderse mannen met liefde voor muziek en feest. De ideale mix voor een geslaagde avond. Zij houden van hossen, hakken, schuifelen, lol trappen, raven en véél show. Met vurige passie spelen zij bikkelharde rock, zwoele lovesongs, pop maar ook latin, soul, en disco. Wat voor een evenement dan ook, Bandje Speciaal speelt door tot dat de hele zaal op z’n kop staat en zelfs dan gaan ze nog even door.

Beat It

DISCOVER THE MUSIC MAXPERIENCE! Energiek, aantrekkelijk, high-performance met daarbij een niet te evenaren visuele show van internationale allure. BEAT IT belooft met THE MUSIC MAXPERIENCE entertainment op topniveau.

Great Piano's

In opdracht van evenementenburo 'Funfactory050' verzorgen wij de gehele techniek voor o.a. Great Pianos, Live on Tour, Crazy Guitars en Star Nine. Een energieke en vrolijke show voor élk feest!

Mooi Wark

Bij de optredens van Mooi Wark draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek. Hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll.

Perfect Showband

Perfect Showband, ontstaan in 1992 kan terugzien op vele tevreden relaties. Of het nu een feesttent, diner-dansant, personeelsfeest of bruiloft betreft, het woord 'perfect' staat hoog in het vaandel. Vele gerenommeerde dancings maken al jarenlang graag gebruik van de mogelijkheden van de band, mede vanwege het gevarieerde repertoire van rock tot feest, waaronder een Nederpop en een 60-, 70-er jarenset. Door hun rijke ervaring en flexibiliteit neemt de Perfect Showband u mee op een reis vol muzikale hoogstandjes. Laat je verrassen door de power van talent, enthousiasme en ervaring !

The Euro's

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!! Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor met een mega-videowall, CO2 kanonnen en veel meer!! br />

Toppop Roadshow

Wie heeft er niet een herinnering aan het immens populaire popprogramma Avro’s Toppop? Aan Ad Visser, het showballet van Penny de Jager, grote brillen, plateauzolen, puntkragen en wijde pijpen? De Toppop Roadshow neemt je mee in de wereld van de seventies en eighties. Een DJ/VJ zorgt voor een spectaculaire vier uur durende show met hits van toen. De nummers worden ondersteund door de originele Toppop videoclips, getoond op twee grote plasmaschermen. Tel daarbij een DJ Booth met tv, spiegelbollen, een lichtshow en een 3D Toppoplogo op en het 70 & 80’s-gevoel is compleet!

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices