eko_geluid_lichttechniek_flightcases_5_1.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_5_2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_4_3.gif
thedanceclassicdiscoshow.jpg

Theater

Theater is een vak apart, dat hoge eisen stelt aan beeld, licht en geluid. EKO verzorgt al jaren het geluid voor verschillende theatershows. Bijvoorbeeld 60's R&B show, Dance Classic Disco Show en de Memphis Experience.

Met Scrum 'a night at the pub'

Sluit je ogen en waan je in een Schotse kroeg. Geniet van saamhorigheid, vriendschap, muziek en drank. Akoestische folk met een keur aan instrumenten: Gitaren, viool, banjo, mandoline, accordeon, drums, tin whistle en bagpipe.  

The Original Sixties R&B and Soulshow

Onvergetelijk. De muziek van The Original Sixties R&B and Soulshow spreekt voor zich. Maar wie de band inhuurt krijgt veel meer dan een verzameling parels uit de pophistorie.

The Memphis Experience

Een spetterende theatershow gebaseerd op het muzikale leven van "The King". De theaterproductie van "The Memphis Experience" belicht het muzikale leven van de man die eigenhandig de complete muziekindustrie veranderde en, daarbij, muziek in het algemeen

The Dance Classics Disco Show

Classic Discoshow" neemt u mee op reis door hét disco tijdperk van de jaren 70 en 80. Deze discoband speelt heerlijk swingende disco-hits en dance classics afgewisseld met meeslepende ballads.

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices