eko_geluid_lichttechniek_flightcases_8_1.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_2_2.gif
eko_geluid_lichttechniek_flightcases_7_3.gif
1.jpg

The Euro's

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!! Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor met een mega-videowall, CO2 kanonnen en veel meer!! br />

The Euro's is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. “Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek.” Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Ook schromen David, Peter en Michiel niet om een eigen geschreven song te spelen. Eigen muziek? Een hit scoren? Daar wordt momenteel erg hard aan gewerkt. Op de dagen dat de band niet speelt wordt alle energie gestoken in het schrijven van nieuwe nummers.

Echter blijven de 3 topmuzikanten het meest genieten van de liveoptredens. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld. Ook hebben ze op verzoek van de Koninklijke Landmacht 2 x een tour gedaan in Afghanistan. Indrukwekkend en om nooit te vergeten. Naar aanleiding van de Uruzgan concerten heeft de Koninklijke Luchtmachtkapel besloten om tijdens de theatertour 2009/2010 een nummer van The Euro's (toen nog 30EUROLIVE) op te nemen in hun repertoire. Een nummer van de beste coverbands van Nederland in de grootste Nederlandse theaters. De aanhang van The Euro's bestaat voor het overgrote deel uit hartstochtelijke vrouwelijke fans. Maar het zijn niet alleen de vrouwelijke fans die de band tot hun favoriet rekenen. De fans zijn terug te vinden in alle lagen van de bevolking.


www.theeuros.nl

back top

EKO CONTACT

EKO beeld, geluid en licht

Egginkstraat 1
7064 KC Silvolde
Tel: 0315 - 328861
Fax: 0315 - 342921
E-mail: infoekonl

Routebeschrijving

VACATURES

  • Allroundmedewerkers

    Medewerkers gevraagd om op oproepbasis voor ons aan de slag te gaan. Weet je van aanpakken en heb je ervaring met podiumbouw en dergelijke, dan willen we graag kennis met je maken.

    >>Lees verder
webdesign en hosting Voskotan Webservices